Napici napravljeni od ova tri sastojka mogu sagorjeti masti i ubrzati metabolizam, što je vrlo važno za bilo koju vrstu mršavljenja Smršati. Isprobajte i budite zadovoljni kako funkcionira!


Sirovina:

zeleni čaj
Cimet
lovorov list
pripremiti:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa vatre i dodajte 1 štap cimeta, 3 lovorova lista i kašiku zelenog čaja. Pokrijte i ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procijedite.

Potrošnja:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za ubrzavanje metabolizma rano ujutro, odmah nakon buđenja. Prvu šoljicu ovog čaja popijte na prazan stomak. Drugu šoljicu možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče pre spavanja.

Popijte tri šolje ovog čaja svaki dan i primetićete značajan gubitak težine, posebno u ključnim delovima tela kao što su stomak, bedra i zadnjica. Prvi rezultati su vidljivi već nakon 7 dana.

Ljudi koji su pili ovaj čaj prijavili su prosječno smanjenje obima struka za 8 cm nakon prve sedmice!

Sva tri sastojka u ovom napitku sagorevaju masti i ubrzavaju vaš metabolizam. Zapamtite, svaki pokušaj ubrzavanja metabolizma i mršavljenja treba da bude praćen uravnoteženom prehranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

ŠTA JE NAJBOLJE DA JEDETE ZA VEČERU? Nutricionistkinja Marija nam otkiva dve ključne stvari za dobro varenje

Nutricionista Marija Milanović otkriva šta voli da jede za večeru. Njen savet je jednostavan, brz za pripremu i veoma zdrav jer je večera poslednji obrok u danu, pa nije uvek lako napraviti pravi izbor i izabrati hranu sa manje kalorija. Osjećaj sitosti cijelu noć do doručka sljedećeg dana. Nutricionistica Marija Milanović na našem portalu ističe da je pored izbora namirnica izuzetno važno i vreme jela: „Da biste omogućili bolju probavu hrane i dali osećaj opuštenosti u stomaku, najbolje je najkasnije do prije spavanja 2 sata za večeru “Prvo pripremite piletinu, začinite i ispecite po želji, a zatim narežite na komade. Salatu operite i nasjeckajte po potrebi ili je kupite unaprijed narezanu ako nemate vremena. Dodajte malo cherry paradajza (možete ih prepoloviti ili na četvrtine ako želite). Dodajte narezanu piletinu sa roštilja, dodajte maslinovo ulje, limun i grčki jogurt, te željene začine.

Ovo je praktična večera za koju je potrebno oko 20 minuta da se pripremi i koju možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Nutricionisti nude još jedno rješenje: „Osim ove varijante možete izabrati i svježi sir sa salatom i sjemenkama, te bijelu ribu sa grilovanim povrćem (bakalar, pastrmka, brancin, orade). Isprobajte neki od njenih prijedloga za ukusnu i izdašnu večeru.

10 pravila za dugovečnost japanskog doktora: Ako želite da doživite duboku starost, uradite ovo

Preporučujemo