Majka Svetlane Dragijević, osumnjičene za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, preminula je danas u Zlotu, saznaju mediji.

– Iznenada joj je pozlilo i umrla je danas. Od kada je Svetlana uhapšena 4. aprila zbog sumnje da je ubila sina Danke Ilić Dejana Dragijevića (50), Svetlana Na živi sama. Dva dana kasnije policija je uhapsila njenog supruga Radoslava i mlađeg sina Dalibora, rekao je izvor, podsećajući da je Dalibor Dragijević preminuo u pritvoru. Podsjetimo, Svetlana je ranije rekla medijima da ne vjeruje da je njen sin ubio Danku. Nadalje, istakla je da je bolesna i lošeg zdravlja.

– Bio sam bespomoćan i bolestan. Pao sam na stepenicama ispred kuće i već danima sam u krevetu. Niko više ne dolazi da me vidi. Ponekad ljudi dolaze iz okoline, ali rijetko, samo kada imaju vremena. Moj život je bio potpuno uništen. Sahranio sam jednog sina, drugi je u zatvoru, Ladd je u zatvoru. Nisam mogao sam ni kod doktora. Snadiću se kako mogu – rekla je Svetlana Dragijević, tadašnji advokat od kada se zločin dogodio Nebojša Živanović), svedočila je samo jednom pred Višem tužilaštvom. Status privilegovanog svjedoka.

“AKO OVO RADITE, VAŠA JETRA JE PUNA OTROVA, A 1 NAMIRNICU POSLE 30. GODINE OBAVEZNO TREBA IZBACITI” Tvrdi dr Čubrilo

Proljeće je tu, a i tijelo treba da se detoksificira i izbaci toksine iz tijela. Mnogi ljudi griješe kada je u pitanju detoksikacija, a greške koje često čine mogu dodatno pogoršati njihovo stanje. Pre izvesnog vremena dr Dejan Čubrilo je posetio kliniku RTS-a i otkrio pravila detoksikacije i skrenuo pažnju na najčešće greške. Detoksikacija je neophodna kada neko ima visok holesterol i masnu jetru “Ako imate bolest masne jetre, a svi imamo bolest masne jetre u jednom ili drugom stepenu, onda će vam nivoi insulina automatski porasti pankreas koji reguliše šećer i probavu, ako se inzulin poveća ili smanji tokom dana, njegova jetra će definitivno proizvoditi masnoću“, rekao je dr. Cubrilo.

“Ne dobijate holesterol iz hrane. Ako jedete mnogo ćevapa, mesnih pljeskavica svaki dan, to zapravo može izazvati probavne smetnje i intoksikaciju. Ali povišen nivo insulina će biti faktor u fabrici holesterola – jetri u kojoj se holesterol nalazi proizvedeno Stimuliše proizvodnju holesterola i obrnuto, ljudi koji kontrolišu inzulin takođe kontrolišu holesterol – lošeg holesterola ima manje nego dobrog. Doktori objašnjavaju da je loš holesterol odgovoran za transport materija koje proizvode hormone, tako da nije loš. Loš holesterol postaje loš kada “zarđa”, odnosno kada više ne može da obavlja svoj posao prenošenja supstanci za proizvodnju hormona. “Oksidirani holesterol se negdje zadržava i predstavlja početak ateroskleroze”, rekao je dr. Cubrilo.

“Samo oksidirani holesterol je štetan”, tvrdi on. Šokantne granice holesterola “Ne tumačim svaki holesterol 6 ili 6,5 kao tragediju ili nešto stvarno loše. Onda dođem do zaključka da stvara previše, odnosno da ga nešto iritira (insulin) ” “Druga stvar je kontrola inzulina. Ne jedemo šećer, i ne jedemo previše da bismo opteretili gušteraču. Što se tiče masti, dr. Chubrillo preporučuje dodavanje kašičice manje kafe kako bi jelo bilo dobro .” Tri stvari su da se pročiste žučni kanali kako bi žuč bolje otišla u crijeva – limunova voda s malo đumbira – limun stimulira kanal, a đumbir ga opušta. izači. ”

 

Preporučujemo