Žena je otkrila genijalan trik kako natjerati da miteseri nestanu iz vaših pora na prirodan način i da vaš ten dobije blistav sjaj. Međutim, imajte na umu da prateće slike možda nisu prikladne za osjetljive osobe.

Žene su otkrile uzbudljiv trend ljepote i bile su izuzetno zadovoljne rezultatima.
Miteseri i proširene pore veliki su problem za mnoge žene Stručnjaci za ljepotu na internetu su lansirali novu tehnologiju zvanu “ribanje” kako bi riješili problem. Ova metoda, koju podržavaju ovi uticajni ljudi, obećava podmlađivanje kože i uklanjanje mitesera.

Prema popularnom vjerovanju, to se može postići jednostavnim procesom koji se sastoji od samo tri koraka.
Prvo, ključno je da kožu temeljito očistite sredstvom za čišćenje na bazi ulja. Nakon toga isperite lice vodom i nanesite masku od gline. Sljedeći korak je da umasirate sredstvo za čišćenje na bazi ulja natrag u kožu lica.

Navodno se vjeruje da je metoda učinkovita u uklanjanju mitesera s kože, a društvenim mrežama kruže slike rezultata onih koji su dovoljno hrabri da je isprobaju.

Jedna zadovoljna osoba je istakla da slike nisu za one sa slabim srcem, ali su efikasne.
Dok dermatolozi tek treba da zauzmu zvaničan stav o ovom trendu, dermatologinja Elizabeth Tanzi, koja je razgovarala za “Rafineriju 29”, upozorila je da ga ne treba slijediti.

Prema njenim riječima, glina ima sposobnost skupljanja i izvlačenja prljavštine iz pora, ali osobe s osjetljivom kožom moraju biti oprezne jer glina može isušiti kožu i pretjerano ljuštiti, što može izazvati iritaciju.

ŠTA JE NAJBOLJE DA JEDETE ZA VEČERU? Nutricionistkinja Marija nam otkiva dve ključne stvari za dobro varenje

Nutricionista Marija Milanović otkriva šta voli da jede za večeru. Njen savet je jednostavan, brz za pripremu i veoma zdrav jer je večera poslednji obrok u danu, pa nije uvek lako napraviti pravi izbor i izabrati hranu sa manje kalorija. Osjećaj sitosti cijelu noć do doručka sljedećeg dana. Nutricionistica Marija Milanović na našem portalu ističe da je pored izbora namirnica izuzetno važno i vreme jela: „Da biste omogućili bolju probavu hrane i dali osećaj opuštenosti u stomaku, najbolje je najkasnije do prije spavanja 2 sata za večeru “Prvo pripremite piletinu, začinite i ispecite po želji, a zatim narežite na komade. Salatu operite i nasjeckajte po potrebi ili je kupite unaprijed narezanu ako nemate vremena. Dodajte malo cherry paradajza (možete ih prepoloviti ili na četvrtine ako želite). Dodajte narezanu piletinu sa roštilja, dodajte maslinovo ulje, limun i grčki jogurt, te željene začine.

Ovo je praktična večera za koju je potrebno oko 20 minuta da se pripremi i koju možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Nutricionisti nude još jedno rješenje: „Osim ove varijante možete izabrati i svježi sir sa salatom i sjemenkama, te bijelu ribu sa grilovanim povrćem (bakalar, pastrmka, brancin, orade). Isprobajte neki od njenih prijedloga za ukusnu i izdašnu večeru.

10 pravila za dugovečnost japanskog doktora: Ako želite da doživite duboku starost, uradite ovo

Preporučujemo