Nakon što su došli do ovog zapanjujućeg otkrića, doktori su bili iznenađeni čistom snagom transformacije koju su primijetili. Mnogi ljudi, posebno žene, žele smršaviti bez upuštanja u napornu fizičku aktivnost ili strogih ograničenja u ishrani. Za jednu ženu ova želja je postala opipljiva stvarnost sa izuzetnom formulom!
Odmah poduzmite akciju kako biste uklonili višak masnoće iz svog tijela! Samo slijedite ove jasne smjernice: Započnite kuhanjem 250 ml vode. Kada voda dostigne tačku ključanja, ostavite je da se ohladi prije nego što dodate žlicu cimeta. Budite oprezni kada konzumirate med jer morate sačekati da se tečnost malo ohladi da biste zadržali svoje blagodati. Ako se med doda vrućoj vodi, to može uticati na efikasnost mješavine.
Za optimalne rezultate mršavljenja, uključite ovaj napitak u svoju svakodnevnu prehranu kao redovnu praksu. Tajna uspjeha je nepokolebljiva posvećenost, pa je uključite u svoju svakodnevnu rutinu barem mjesec dana kako biste doživjeli nevjerovatnu transformaciju.
Žene je oduvijek privlačio ovaj izvanredni princip ishrane jer ne samo da promoviše mladost i dobro zdravlje, već i pomaže u gubitku težine bez napora.
Centralno za njegovo istraživanje je autofagija, osnovni princip koji čini osnovu njegovog istraživanja. Ona se vrti oko jednostavnog koncepta: kada postimo, naše ćelije prolaze kroz proces transformacije, eliminišući zastarele i nepotrebne sastojke kako bi se podmladile.
Promjenom svojih navika u ishrani možete iskoristiti ogromno znanje ovog naučnika i osloboditi snagu autofagije. Određeni vremenski period tokom kojeg jedemo naziva se period prozora. Počinje u 7 ujutro i doručkuje jedan sat nakon što ustane. Ako prisustvujete večeri između 20 i 22 sata, taj prozor će ostati dostupan 12 do 14 sati tokom dana.
Ranije se općenito vjerovalo da je najefikasniji način za sprječavanje nakupljanja masti u tijelu jesti male, česte obroke. Provedena su opsežna istraživanja kako bi se istražili efekti ograničenja hrane na sve, od nivoa holesterola do nivoa šećera u krvi, apetita i težine.