Svi se jako dobro sjećamo Jelene Golubović,ona je jedno vrijeme bila najčešći gost svih rijalitija koji su se prikazivali na TV-u. Kada je riječ o njenoj biografiji, Jelena Golubović, rođena je 1. jula 1979. godine.Po zanimanju je rediteljka i glumica, stekla je popularnost kroz učešće u rijalitijima, demonstrirajući spremnost na sve kako bi osvojila glavnu nagradu i pružila gledaocima uzbudljiv šou. Odrasla je u Kijevu, Ukrajina, gdje je njen otac dobio posao i radio dok je bila mala.
Nakon završetka srednje škole i Akademije dramskih umjetnosti u Kijevu, Jelena je stekla zvanje pozorišnog i filmskog reditelja. Njeni rediteljski radovi uključuju predstave kao što su “011”, “Gnev anđela”, “Čipkin dim” i “Galeb Džonatan Livingston”. Postala je poznata i po kontroverzama, uključujući sukob s pjevačicom Vesnom Vukelić Vendi u emisiji “Svet”, gdje je kritikovala Vesnin lik i djelo, smatrajući je neprikladnom za ulogu poput Drage Mašin.
Nakon 12 godina, ovaj sukob kulminirao je tučom između Jelene Golubović i Vesne Vukelić Vendi, što je zabilježeno kamerama emisije “Paparaco lova”. Jelena Golubović je stekla popularnost prvenstveno kroz učešće u rijaliti programima, ističući se svojim talentom kao rediteljka i glumica.
U određenom periodu, Jelena se potpuno posvetila tim aktivnostima, igrajući ključne uloge i ostvarujući značajne prihode. Uvijek je ispunjavala očekivanja producenata, dosljedno djelujući kao glavni pokretač brojnih sukoba. Njena neizbježna pobjeda u rijalitiju “Farma” donijela joj je značajnu nagradu od pedeset hiljada evra za učešće tokom 2013. godine.
Iako je bila karakteristična zbog javnih incidenata i ekscentričnih modnih izbora, nedavno je odlučila da se povuče iz centra pažnje. Bez obzira na svoju sklonost ka iznenađenjima neobičnim modnim stilovima i frizurama, nastavlja da ostvaruje uspehe na svoj originalan način. Jelena je prijatno iznenadila svojim nedavnim frizurnim izborom koji savršeno doprinosi njenom celokupnom izgledu. Očito je da je njeno udaljavanje od reflektora omogućilo prihvatanje mirnijeg životnog stila, što se takođe ogleda i u njenom izgledu.
BONUS TEKST :
Preporučljivo je kupovati trešnje sa peteljkama, intenzivno crvene boje i sjajne kože, izbjegavajući one koje su pritisnute, a nakon kupovine ih čuvati u frižideru.Trešnje se mogu koristiti u raznim jelima,ali i za pravljenje različitih jela kao što su kompoti, džemovi, marmelade, čokolade, likeri, rakije, pirei, pjenice, sorbeti, umaci, nadjevi, voćne salate, torte, kolači… U svakom od njih trešnja može imati značajnu ulogu, bilo da je dominantna ili sporedna. Čak su i stari Rimljani verovali u blagotvorno dejstvo trešanja, verujući da podižu energiju i jačaju organizam.
Iako danas mnogi izbjegavaju kupovinu,ne samo trešanja nego i drugog voća, zbog visoke cijene, s obzirom na nutritivnu i zdravstvenu vrijednost, možda bi bilo korisnije da se odreknemo nečega drugog kako bismo imali prostora za ovo voće. Ako imamo mogućnost, trebalo bi da posadimo neku od slatkih sorti u svom vrtu ili voćnjaku.
Pri kupovini trešanja važno je znati da im je rok trajanja kratak, te je pametnije birati one sa peteljkama, intenzivno crvene boje, sjajne kože, izbjegavajući natučene. Nakon kupovine, trešnje bi trebalo čuvati u frižideru, gdje mogu potrajati oko nedelju dana. Tiamin, riboflavin i vitamin B6 prisutni u trešnjama su ključni za metabolizam i pretvaranje hranljivih materija u energiju, što je korisno za sve koji žele održavati zdravu težinu,ali i izgubiti višak kilograma.