Doživite vrhunsku kombinaciju sastojaka koji odlično djeluju u čišćenju i dezinfekciji vašeg doma.

Sastojci potrebni za ovaj recept su sljedeći:
Za pripremu, uzmi

1/2 šoljice piva,

2 kašičice soli,

5 cm paste za zube i

Boca sa izljevom.

Počnite tako da pažljivo sipate pivo u za to predviđenu posudu, pazeći da uklonite višak pjene koja se može stvoriti.

Nakon toga, sol dobro umiješajte u pivo dok se potpuno ne otopi.

Nakon toga u smjesu dodajte još 5 cm paste za zube.

Pripremljenu smjesu dobro promućkati i sipati kroz lijevak u bocu s raspršivačem.

Sa svojim bogatim aminokiselinama, pivo lako uklanja najteže mrlje, čineći čišćenje lakim.

Za one koji traže rješenje da svojim slavinama vrate nekadašnji sjaj, ovaj kućni lijek se pokazao vrlo učinkovitim u tome da vaše slavine ponovo izgledaju kao nove.

Dezinfekciona svojstva kuhinjske soli čine je savršenim sastojkom za čišćenje toaleta, pružajući idealnu mješavinu za ovu svrhu.

Nanesite ovu mješavinu po potrebi kako biste postigli glatku površinu i efikasno uklonili tvrdokorne mrlje.

Kao dodatnu opciju, možete pomiješati i sirće i pastu za zube.

Kombinovanjem dva uobičajena proizvoda, sirćeta i paste za zube, stvara se visoko efikasno rešenje za čišćenje.

Sastojci potrebni za ovaj recept su sljedeći:

Da biste pripremili rastvor, pomešajte 1 šolju tekućeg deterdženta za pranje sudova, 1 kašiku paste za zube, 1 šolju sirćeta, 1 kašiku sode bikarbone i 1 šolju hladne vode.

Pomiješajte sve sastojke u činiji.

Nastavite miksati dok ne dobijete glatku smjesu bez grudica.

Nakon što ste smjesu prebacili u bocu s raspršivačem, nastavite je nanositi na različite površine i obrišite je.

Stoga će postojati veliki broj velikih štednjaka i štednjaka.

Želimo vam puno sreće u obavljanju zadataka čišćenja!

ŠTA JE NAJBOLJE DA JEDETE ZA VEČERU? Nutricionistkinja Marija nam otkiva dve ključne stvari za dobro varenje

Nutricionista Marija Milanović otkriva šta voli da jede za večeru. Njen savet je jednostavan, brz za pripremu i veoma zdrav jer je večera poslednji obrok u danu, pa nije uvek lako napraviti pravi izbor i izabrati hranu sa manje kalorija. Osjećaj sitosti cijelu noć do doručka sljedećeg dana. Nutricionistica Marija Milanović na našem portalu ističe da je pored izbora namirnica izuzetno važno i vreme jela: „Da biste omogućili bolju probavu hrane i dali osećaj opuštenosti u stomaku, najbolje je najkasnije do prije spavanja 2 sata za večeru “Prvo pripremite piletinu, začinite i ispecite po želji, a zatim narežite na komade. Salatu operite i nasjeckajte po potrebi ili je kupite unaprijed narezanu ako nemate vremena. Dodajte malo cherry paradajza (možete ih prepoloviti ili na četvrtine ako želite). Dodajte narezanu piletinu sa roštilja, dodajte maslinovo ulje, limun i grčki jogurt, te željene začine.

Ovo je praktična večera za koju je potrebno oko 20 minuta da se pripremi i koju možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Nutricionisti nude još jedno rješenje: „Osim ove varijante možete izabrati i svježi sir sa salatom i sjemenkama, te bijelu ribu sa grilovanim povrćem (bakalar, pastrmka, brancin, orade). Isprobajte neki od njenih prijedloga za ukusnu i izdašnu večeru.

10 pravila za dugovečnost japanskog doktora: Ako želite da doživite duboku starost, uradite ovo

Preporučujemo