Dok sam bio u potrazi za brzim, lakim i jasnim izborom doručka, naletio sam na recept koji je bio spremljen u prastaru bilježnicu, zajedno s na brzinu ispisanim uputama na zapuštenom komadu papira.

Sa sve većim iščekivanjem željno sam iščekivala trenutak kada će test konačno doći, ispunjena uzbuđenjem.

Izvanredna sposobnost Samuela Coleridge-Taylora da uspostavi istaknuti položaj na dva kontinenta unutar ograničenog vremenskog okvira privilegija je koja se daje samo nekolicini odabranih pojedinaca.

Za pripremu ovog jela sakupite sljedeće sastojke: 1 jaje, 200 ml jogurta, 400 grama brašna, 1 pakovanje tijesta, 1 kašičica soli, 130 grama bijelog sira, 130 grama svježeg sira, 130 grama šunke, i 1 žlica origana. Dodatno, vrijedi napomenuti da boca kečapa košta 3 zlota.

Kakav je proces pripreme Piros jastuka?

Sunku, kakkavalj i sir lagano pomiješajte dok se ne sjedine. Započnite kombiniranjem svih sastojaka dok ne dobijete jednolično tijesto. Zatim ravnomjerno rasporedite tijesto na površinu posutu brašnom dok ne postigne debljinu od otprilike 0,5 cm. Nastavite rezati tijesto na komade kvadratnog oblika.

Nakon što se jelo ispeče u vrućem ulju s obje strane, preporučljivo ga je prebaciti na papirnati ubrus kako bi se upio višak ulja. Bez obzira volite li ih tople ili hladne, ovi preslatki deserti zasigurno će vam donijeti zadovoljstvo. Dobar tek! 🙂

BONUS:

Specijalitet njemačke kuhinje nije samo nevjerojatno jednostavan za pripremu već i nevjerojatno ukusan. Za pripremu ovog recepta potrebna su vam četiri veća krumpira, oko 50 mililitara zagrijanog mlijeka, četiri žlice brašna i par jaja.

Za pripremu ovog recepta trebat će vam ukupno tri režnja češnjaka.

papar

sol

Vegeta

Da biste napravili ukusno jelo, započnite s rezanjem svježe ubranog krumpira i prelivanjem mlijekom kuhanim na pari. Pomiješajte brašno s ostalim sastojcima, pazeći da se dobro izmiješa. Smjesu nježno žlicom ulijevajte u zagrijano ulje, pažljivo oblikujte u nježan i tanak “odrezak”. Postignite prekrasnu zlatno smeđu nijansu s obje strane prije nego što ga prebacite na papirnati ubrus da upije sav višak ulja.
Proces pripreme je sada u potpunosti završen!

BONUS:

Ovaj recept je posebno osmišljen za zaposlene domaćice koje traže brz i jednostavan način za pripremu ukusnog kolača. Upute će vam otkriti tajnu njegove jednostavnosti.

Potrebni sastojci su sljedeći:

Za pripremu ovog recepta prikupite sljedeće sastojke: 0,5 litara tekućeg vrhnja, 0,5 litara kiselog vrhnja, 15 dekagrama šećera, 15 dekagrama čokolade, 10 komada suhog mljevenog keksa (petit beure) i šaku mljevenih lješnjaka, orasi, i bademi.

Koji je način pripreme za to?

Snažno miješajte kremu dok se ne pretvori u pjenastu konzistenciju. Pazite da se kiselo vrhnje i šećer dobro izmiješaju, postižući savršenu mješavinu. Koristite laganu paru kako biste nježno otopili čokoladu.

U zdjelu za početak stavite trećinu kreme, a zatim veliki sloj mljevenog keksa te mješavinu lješnjaka, oraha i badema (po želji možete odabrati samo jednu vrstu orašastih plodova). Za završetak prelijte polovicom čokolade.

Nakon što ste dobro sjedinili šlag i kremu, prijeđite na slaganje biskvita, lješnjaka i čokolade. Završite postupak dodavanjem preostale smjese šlaga.

Da biste postigli najbolje rezultate zamrzavanja, jednostavno ga stavite u zamrzivač preko noći. Kada ste spremni za uživanje, izvadite jedan i ostavite ga da se odmrzne otprilike 15 minuta, čineći ga lakšim za rezanje. Slobodno istražite svoju umjetničku stranu uparujući ga sa slatkim prilozima kao što su čokoladni umak, umak od višanja ili bilo koji drugi slatki prilog koji će vam zagolicati maštu.

Preporučujemo