Svi žele znati kako Kaja Žutić izgleda na plaži.

Glumica, koja se u mladosti oblačila slobodnije, poslednjih godina postala je veoma oprezna, a s obzirom na to da je već u šezdesetoj, ne želi da ističe noge i grudi u prvi plan, što je normalno i veruje se da će Kaja Žutić barem biti u Ima još čega da se pokaže na plaži, no ona je nosila bijelu prozirnu tuniku dok se jutros povezala s obožavateljima na plaži. nositi naočare.

U videu ćerka Ceci Bojković hvali se svojom idejom da ranije ode na more, a zatim navodi razloge zašto je to zapravo dobra stvar.

– Dragi moji, ja sam na moru. Uhvatio sam vrijeme za odlazak na more – koja je prednost odlaska na more tako rano? Prvo, nismo u špici sezone i nema gužve, drugo, vrijeme nije baš vruće, i treće, onda će vam biti mrak cijelo ljeto.

Četvrto, pozdravljam te, rekao je Hu-Kaja, vidno zadovoljan.

https://www.instagram.com/reel/C8Wara2MERL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=843b7939-0e09-479b-a11e-92b8f2c4665c

Nažalost, njeni fanovi ponovo nisu imali priliku da vide kupaći kostim koji je odabrala i da li joj pristaje, ali je ipak privukla njihovu pažnju i komentare.

ŠTA JE NAJBOLJE DA JEDETE ZA VEČERU? Nutricionistkinja Marija nam otkiva dve ključne stvari za dobro varenje

Nutricionista Marija Milanović otkriva šta voli da jede za večeru. Njen savet je jednostavan, brz za pripremu i veoma zdrav jer je večera poslednji obrok u danu, pa nije uvek lako napraviti pravi izbor i izabrati hranu sa manje kalorija. Osjećaj sitosti cijelu noć do doručka sljedećeg dana. Nutricionistica Marija Milanović na našem portalu ističe da je pored izbora namirnica izuzetno važno i vreme jela: „Da biste omogućili bolju probavu hrane i dali osećaj opuštenosti u stomaku, najbolje je najkasnije do prije spavanja 2 sata za večeru “Prvo pripremite piletinu, začinite i ispecite po želji, a zatim narežite na komade. Salatu operite i nasjeckajte po potrebi ili je kupite unaprijed narezanu ako nemate vremena. Dodajte malo cherry paradajza (možete ih prepoloviti ili na četvrtine ako želite). Dodajte narezanu piletinu sa roštilja, dodajte maslinovo ulje, limun i grčki jogurt, te željene začine.

Ovo je praktična večera za koju je potrebno oko 20 minuta da se pripremi i koju možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Nutricionisti nude još jedno rješenje: „Osim ove varijante možete izabrati i svježi sir sa salatom i sjemenkama, te bijelu ribu sa grilovanim povrćem (bakalar, pastrmka, brancin, orade). Isprobajte neki od njenih prijedloga za ukusnu i izdašnu večeru.

10 pravila za dugovečnost japanskog doktora: Ako želite da doživite duboku starost, uradite ovo

Preporučujemo