Prepustite se preslatkom užitku ove čokoladne torte s plazma keksom koja će zasigurno zadovoljiti vašu želju za nečim slatkim. Proces pripreme ove slatke poslastice ne samo da će vam donijeti radost, već će vam pružiti i zabavno iskustvo. Uživajte u stvaranju ove prefine slastice i oduševite svoje najdraže njenom finoćom.

Da bi se stvorile najfinije napolitanke poznate čovječanstvu, potrebno je prikupiti sljedeće bitne komponente:

U jednom pakiranju napolitanki dolazi 10 jaja.

Za pripremu nadjeva potrebno je uzeti sljedeće sastojke: 10 bjelanjaka, 230 g šećera u prahu, 3 kašike kakaa, 2 kesice vanilin šećera i 300 g mljevenog Plazma keksa.

Za pripremu II nadjeva potrebni su vam sljedeći sastojci: 10 žumanjaka, 230 g šećera u prahu, 250 g margarina i 2 vrećice vanilin šećera.

Kakav je proces pripreme ovih oblatni?

Za pripremu nadjeva:

Započnite odvajanjem žumanjaka od bjelanjaka u prostranoj zdjeli. Mikserom snažno tucite bjelanjke dok ne postanu čvrsti. Nastavite mutiti smjesu dok ne postane sjajna i čvrsta, dodajući šećer u prahu i vanilin šećer. Polako dodavati kakao i mljeveni plazma keks, dobro sjediniti sve sastojke u jednoličnu smjesu.

U tijeku je proces pripreme nadjeva za II.

U posebnoj posudi umutiti svijetle i pjenaste žumanjke, dodati im šećer u prahu i vanilin šećer. Slijedi temeljito miješanje dok se ne dobije kremasta smjesa. Za sastavljanje torte počnite mutiti margarin u posebnoj zdjeli dok ne dobijete kremastu konzistenciju. Postupno ga umiješajte u tučene žumanjke u trećoj zdjeli, dobro izmiješajući.

Počnite s polaganjem početne oblatne na ravnu i ravnu površinu. Pažljivo nastavite dok pažljivo pripremljen nadjev lagano rasporedite po cijeloj površini oblatne.
Drugu oblatnu stavite na početni fil i ponovite iste korake sa prvim nadjevom.

Da biste složili tortu, jednostavno nastavite ovaj naizmjenični postupak slaganja oblatni i nadjeva dok ne potrošite sve sastojke. Na kraju stavite zadnju oblatnu na vrh i lagano pritisnite da se filovi dobro sjedine

Kako biste postigli željeni rezultat, stavite težak predmet, kao što je ravna posuda, na vrh torte kako biste vršili pritisak. Ostavite tortu da se ohladi u hladnjaku nekoliko sati ili preko noći kako bi se stvrdnula. Što se tiče rezanja i ukrašavanja torte:

Nakon što je kolač dovoljno očvrsnuo, izvadite ga iz hladnjaka i nježno ga narežite na kocke željenih dimenzija. Kako biste dodali dašak vizualne privlačnosti i okusa, imate mogućnost upotrijebiti preostali II nadjev za pažljivo ukrašavanje svake kocke pomoću šprice.

Preporučujemo