POTREBNI SU VAM SLJEDEĆI SASTOJCI:

500 g tankih omota za savijanje, 350 g mljevenog mesa po želji (ja volim kombinaciju jednakih dijelova junetine i svinjetine) i 2 glavice crvenog luka. sol papar

Savjeti za povećanje i povećanje dnevne konzumacije graha, kao što je upotreba ulja i vode kako bi kožica bila nježnija.

KOJA JE TAJNA PRAVLJENJA NAJUKUSNIJEG BUREKA?

Crveni luk nasjeckajte na kockice i prodinstajte ga u tavi na malo ulja. Ubacite meso i ostavite da se kuha oko 15 minuta. U posudi pomiješajte 250 ml vode sa 50 ml ulja. Dodajte veliku količinu soli i papra za začin. Kalup za burek premazati mašću i na dno poredati 3 kore.

Ostatke kože narežite na manje komade i posložite u slojeve, zatim navlažite vodom i postupno ugrađujte meso dok ne iskoristite sve kožice i meso.

Nakon što ste sve potrošili, ostavite malu količinu vode da navlažite površinu. Preklopiti ostatke kora ispod i pokapati ih preostalom vodom. Peći na 180 stupnjeva oko 40 minuta. Nakon pečenja pecite na roštilju oko 15 minuta prije nego što ga narežete na trakice.

BONUS:

AKO STE LJUBITELJ RAJČICA, NE PROPUSTITE OVU SALATU: nevjerojatno je ukusna i oduševit će vas, s jednim posebnim sastojkom koji čini razliku.

Ljeti rajčice postaju omiljeni sastojak koji se često spaja s lukom i krastavcima u našim jelima. Unatoč tome, ovo je idealan trenutak za istraživanje neistraženih okusa i uživanje u divnom novom okusu koji će sigurno osvojiti vaše nepce.

  • Presudni faktor krije tajnu izvanrednog okusa ove salate. Možda ćete se iznenaditi kada saznate da kombinacija svježih listova mente s rajčicama rezultira divnim ljetnim jelom koje će očarati svakoga tko ga proba. Nadalje, ne bismo smjeli zanemariti mnoge zdravstvene prednosti koje nudi rajčica, uz njihovu slasnu slatkoću.

Nudimo vam osebujan recept za salatu od rajčica u kojoj možete uživati ​​i samu ili poslužiti uz glavno jelo.

POTREBNE OSNOVNE KOMPONENTE:

Za doručak moram uzeti kruh, jaja i mlijeko. Za večeru također trebam kupiti rižu, piletinu i malo povrća. Na kraju, svakako uključite grickalice poput voća i čipsa za kasnije. „1 kg paradajza.2 komada slatke paprike.

Za ovaj recept skupite 2 vezice peršina, pola vezice kopra, 3 do 5 listića mente, 3 do 4 češnja češnjaka, 1 žlicu alkoholnog octa, 4 žlice biljnog ulja, 1,5 do 2 žličice šećera, 1 žličica soli i ljuta papričica po vašem ukusu.

KOJI SU KORACI ZA NAPRAVU UKUSNE SALATE OD RAJČICA?

U blenderu pomiješajte slatku papriku, češnjak, metvicu, kopar, ljutu papričicu, ocat, biljno ulje, šećer i sol, miksajući dok ne dobijete prepoznatljivu smjesu.

  • Započnite s temeljitim ispiranjem rajčica. Zatim ih prelijte kipućom vodom i ostavite da odstoje 5-7 minuta. Nakon što to vrijeme prođe, ocijedite rajčice i uklonite im kožicu. Ova tehnika uvelike ubrzava proces mariniranja rajčica. Na kraju svaku rajčicu izrežite na četiri jednaka dijela.

Posložite rajčice u slojeve u zdjelu za salatu, pazeći da je svaki sloj premazan marinadom, a završite ukrašavanjem peršinom.

Nakon što je salata pokrivena folijom, ostavite je da se marinira na sobnoj temperaturi 2 sata. Nakon toga salatu dobro izmiješajte i stavite u hladnjak da se ohladi preko noći.

Preporučujemo